Patarosan remen tanya

Kuring henteu kantos nguping anjeun, Saha waé di dunya anjeun?

Bungah tungtungna ngadamel kenalan anjeun! Lalu lintas Niche Online mangrupikeun supplier lalu lintas situs wéb anu nyayogikeun 100% sémah manusa nyata pikeun para nasabahna. Pausahaan ngoperasikeun sareng jaringan anu dipercaya ku mitra anu ngirimkeun lalu lintas manusa anu kualitas luhur sareng mastikeun yén unggal kampanye prioritized. Tim kami nganggo bakat paling luhur, kalebet individu anu damel sareng nami panggedéna dina téknologi sareng iklan.

Naha anjeun nampi porno / awewe atawa lalaki kaulinan / judi / clickbank?

Urang leres pisan. Kami parantos nyayogikeun pangunjung dewasa pikeun taun 10.

Naha anjeun nganggap diri salaku pilihan pariwara pangsaéna?

Kalayan pangalaman 16 taun dina iklan online sareng pamasaran digital, Niche Online Traffic mangrupikeun rébuan perusahaan online, pamekar mobile sareng pemasar afiliasi angkat pikeun ngalangkungan dorongan sareng ningkatkeun dorongan liwat lalu lintas anu dibayar. Kanyataanna, perusahaan ngoperasikeun salah sahiji jaringan lalu lintas ageung di dunya, ngahasilkeun leuwih 100 juta kesan sareng 50 juta sémah unik dina unggal dinten!

Kami henteu ngan ukur ngirim lalu lintas. Urang nganteurkeun niche anu aya hubunganana, patalimarga anu dituju anu ngagaduhan kasempetan konversi pangluhurna.

Naha kuring kéngingkeun lalulintas sasaran?

Leres, anjeun kéngingkeun lalu lintas sasar laser! Sakali pamundut anjeun diolah, halaman wéb anjeun bakal dilongok sareng dievaluasi ku teknisi ahli pikeun unggal kampanye. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun naroskeun pangunjung anu leres. Kami parantos kadaluarsa domain dina langkung ti 1,000 kategori pikeun anjeun dipilih, jadi henteu aya masalah naon industri niche anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa mastikeun yén urang bakal tiasa masihan anjeun lalu lintas anu ditargetkeun sahingga anjeun ngan ukur kéngingkeun sémah anu resep. produk na.

Naon TAT anjeun?

Waktu ngolah butuh dinten 3-4. Upami éta langkung lami tibatan dinten 4 sareng anjeun henteu acan kéngingkeun sémah énggal, punten email bantosan palanggan kami, sareng kami bakal ngémutan masalah éta.

Kumaha kuring ngalacak?

Urang Nyayogikeun tautan langsung ka masarakat langsung. Bitly diadegkeun mangtaun-taun sareng masarakat, janten sadayana transparan.

Naha kuring dijamin penjualan?

Kami henteu ngajamin penjualan. Teu aya anu tiasa - Henteu Facebook, Henteu Google, Henteu Berontak jsb.

Sanajan, para nasabah urang parantos ningali kanaékan penjualan na ku saloba whopping 800%, sareng seuseueurna klien parantos nampi kauntungan tina jasa kami.

Kitu saurna, aya seueur faktor éksternal anu tiasa mangaruhan kinerja sapertos jumlah lalulintas anu ditunjuk, éstétika tina situs wéb anjeun, pangalaman pangguna situs wéb duka.

Adsense sareng Affiliate Aman?

100%. Urang ngalayanan tan tina langganan sapertos kitu.

Naha lalu lintas tiasa janten nagara anu khusus?

Leres. Kami ngagaduhan ampir unggal nagara Tier 1 sareng Tier 2 di databés urang.

Naha kuring tiasa ngarobih URL atanapi ngadamel parobihan sanés nalika kampanye?

Sakali kampanye anjeun parantos diolah, anjeun henteu kéngingkeun ngarobih URL anjeun atanapi parobihan parobihan sanés. Punten ngadamel paréntah énggal upami anjeun peryogi kampanye pikeun URL énggal.

Naha lalu lintas anjeun nyayogikeun nyata? Atanapi naha anjeun ngahasilkeun lalulintas nganggo SPAM atanapi téhnik anu teu jelas?

Lalu lintas anu urang kirimkeun sacara sah. Kami henteu pernah ngirimkeun email atanapi ngirimkeun ka newscasts. Kami henteu ngagunakeun téhnik palsu atanapi teu etis pikeun nganteurkeun lalu lintas ka situs wéb urang! Henteu yakin, sadaya lalu lintas anu kami kirim nyaéta 100% nyata sareng asalna tina pangguna wéb asli.

Naon anu kuring kedah ngamimitian?

URL halaman wéb anjeun, sababaraha kecap konci sareng Ecological Anjeun. Kami baris ngurus sagala hal anu sanés

Naha kuring kedah ngahasilkeun atanapi nyieun bahan pamasaran?

Henteu nanaon. Urang ngadamel sadayana anu sanés.

Naon hartosna targeting?

Ku Nagara, Niche sareng Konci.

Naha sagala sémah na sumping kana situs web dina waktos anu sami nalika anjeun ngajalajah lalu lintas?

Nope, aranjeunna sumping sacara organik.

Naha kuring tiasa ngagaduhan sababaraha URL kanggo kampanye?

Hiji pakét. Henteu aya parobahan saatos kampanye parantos ngamimitian.

Sakumaha seueur sémah anu anjeun tiasa ngintunkeun unggal dinten?

Kami ngirimkeun 4 juta sémah unik dina dinten di sapanjang jaringan kami sareng 70% tina éta janten lalulintas ti Amérika Serikat, UK, Kanada, Australia, Perancis, Italia, Spanyol dll. Upami anjeun peryogi seueur lalulintas kami tiasa nganteurkeun.

Naha lalu lintas anjeun didaur ulang?

Henteu, unggal kampanye mangrupikeun kampanye seger sareng urang mastikeun aya henteu aya duplikat IP.

Dupi abdi tiasa ngabagi URL kanggo hiji bungkusan?

Henteu, salah URL kanggo SATU pakét hungkul, sareng anjeun moal tiasa ngarobih nalika kampanye parantos ngamimitian.