Pyetjet e bëra më shpesh

Unë kurrë nuk kam dëgjuar për ju djema, kush jeni në botë?

Gëzuar që më në fund të bëj njohjen tënde! Niche Online Traffic është një furnizues i certifikuar i trafikut në uebfaqe që ofron 100% vizitorë të vërtetë njerëzorë për klientët e tij. Kompania operon me rrjetin e partnerëve të tyre të besueshëm që siguron trafik njerëzor me cilësi të lartë dhe siguron që çdo fushatë të jetë me përparësi. Ekipi ynë punëson talent të lartë, përfshirë individë që kanë punuar me emrat më të mëdhenj në teknologji dhe reklamim.

A i pranoni djemtë / lodra porno / seksi / lojërat e fatit / clickbank?

Ne bëjmë absolutisht. Ne kemi siguruar trafik të rritur për vitet e fundit 10.

Pse e konsideroni veten si zgjedhjen më të mirë të reklamave?

Me përvojë shumëvjeçare 16 në reklamimin në internet dhe marketingun dixhital, Niche Online Traffic është ku mijëra kompani online, zhvillues celularë dhe tregtarët e filialeve shkojnë për të fituar udhëheqës dhe forcuar shitjet përmes trafikut të paguar. Në fakt, kompania operon një nga rrjetet më të mëdha të trafikut në botë, duke gjeneruar mbi përshtypje 100 milion dhe 50 milion vizitorë unikë çdo ditë!

Ne nuk dorëzojmë vetëm trafik. Ne ofrojmë trafik të lidhur, me kamare që kanë shansin më të lartë për konvertim.

A do të marr trafik në shënjestër?

Po, do të merrni trafikun me synim lazer! Pasi të përpunohet kërkesa juaj, faqja juaj në internet do të vizitohet dhe vlerësohet nga një teknik ekspert për çdo fushatë. Kjo na lejon të synojmë llojin e duhur të trafikut në të. Ne kemi skaduar domene në më shumë kategori 1,000 për të zgjedhur, kështu që pa marrë parasysh se në cilën industri të ngrohtë jeni, ju mund të jeni i sigurt që do të jemi në gjendje t'ju japim trafikun që është në shënjestër, në mënyrë që të merrni vetëm vizitorë të interesuar për produkti

Cili është TAT-i juaj?

Koha e përpunimit kërkon ditë 3-4. Nëse ka zgjatur më shumë se ditë 4 dhe nuk keni parë ndonjë vizitor të ri, ju lutemi dërgoni me email mbështetjen tonë të klientit, dhe ne do ta shqyrtojmë çështjen menjëherë.

Si mund të gjurmoj?

Ne ju ofrojmë një lidhje të gjallë për ndjekjen e publikut. Bitly është krijuar me vite dhe publik, kështu që gjithçka është transparente.

A ju garantoj shitjet?

Ne nuk garantojmë shitje. Askush nuk mund - Jo Facebook, Jo Google, Jo Linkedin etj.

Megjithatë, klientët tanë kanë parë që shitjet e tyre të rriten për aq sa një dajak 800%, dhe një shumicë e klientëve kanë përfituar shumë nga shërbimi ynë.

Thënë kështu, ka shumë faktorë të jashtëm që mund të ndikojnë në performancën siç është sasia e trafikut të porositur, estetika e faqes suaj të internetit, përvoja e përdoruesit të faqes tuaj të internetit etj.

Adsense dhe Affiliate Safe?

100%. Ne shërbejmë me ton klientelë të tillë.

A mund të jetë trafiku specifik për vendin?

Po. Ne kemi bazën e të dhënave të të gjitha vendeve të nivelit 1 dhe Tier 2.

A mund ta ndryshoj URL-në ose të bëj ndryshime të tjera gjatë një fushate?

Pasi të jetë përpunuar fushata juaj, nuk ju lejohet të ndryshoni URL tuaj ose të bëni ndryshime të tjera. Ju lutemi bëni një porosi të re nëse kërkoni një fushatë për një URL të re.

A është trafiku që ju ofroni real? Apo krijoni trafik duke përdorur SPAM ose teknika të tjera të paskrupull?

Trafiku që ne ofrojmë është i ligjshëm. Ne kurrë nuk dërgojmë postë elektronike në postë ose postime në grupet e lajmeve. Ne nuk përdorim teknika false ose joetike për të ofruar trafik në faqet e internetit të klientëve tanë! Sigurohuni, i gjithë trafiku që ne dërgojmë është 100% i vërtetë dhe vjen nga përdoruesit e vërtetë të faqes në internet.

Dofarë duhet të filloj?

URL-ja juaj e internetit, një çift i Fjalë kyçe dhe ngrohtësia juaj. Ne do të kujdesemi për gjithçka tjetër

A duhet të prodhoj apo të krijoj ndonjë material marketing?

Asgjë fare. Ne trajtojmë gjithçka tjetër.

Cilat janë termat e synimit?

Sipas Vendit, Niche dhe Fjalë kyçe.

A arrijnë të gjithë vizitorët në faqen e internetit në të njëjtën kohë kur drejtoni trafikun e synuar?

Jo, ata hyjnë në mënyrë organike.

A mund të kem URL të shumta për një fushatë?

Një për pako. Asnjë ndryshim pas fillimit të fushatës.

Sa vizitorë mund të ofroni në ditë?

Ne ofrojmë mbi 4 milion vizitorë unikë në ditë në të gjithë rrjetin tonë me 70% të tij trafik nga Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar, Kanada, Australi, Francë, Itali, Spanjë, etj. Nëse keni nevojë për shumë trafik, ne mund të ofrojmë.

Isshtë ricikluar trafiku juaj?

Jo, çdo fushatë është një fushatë e re dhe sigurojmë që nuk ka IP të kopjuara.

A mund të ndaj URL-të për një paketë?

Jo, vetëm një URL për një paketë ONE, dhe nuk mund ta ndryshoni kur të ketë filluar fushata.