Marketingu i markës luksoze

Marketingu për markat luksoze kërkon një qasje të ndryshme. Arsyeja? Markat luksoze janë një kafshë krejtësisht e ndryshme. Konsumatorët blejnë luks për qëllime të ndryshme. Disa prej tyre e bëjnë këtë për interesin e tyre. Ndërsa të tjerët e bëjnë këtë për tu treguar. Artikujt luksoz janë përcaktuesit e statusit shoqëror. Njerëzit ...

Lexo më shumë

Uebfaqe për ndarjen e dokumenteve / skedarëve - PPT, DOC, PDF

Shkëmbimi i dokumenteve është një nga hapat e rëndësishëm të SEO jashtë faqesh. Ky proces është i dobishëm sepse mund të merrni lehtësisht linja vijuese të bëra përmes procesit të paraqitjes së dokumenteve. Për të marrë rezultatet më të mira ju duhet të paraqisni uebfaqen tuaj në faqet lokale të listimit, faqet e faqerojtësve social, dorëzimi i klasifikuar ...

Lexo më shumë

Faqet e listimit të biznesit 2020 për SHBA, MB, Australi

Lista e biznesit është procesi që është me të vërtetë i rëndësishëm për të marrë SEO më ​​të mirë dhe numër më të lartë të referimeve, si dhe thirrje dhe drejtime. Sot, drejtoritë kryesore të biznesit janë të rëndësishme për çdo biznes që ofron shërbime në zonat lokale. Si të paraqisni informacionin e biznesit tuaj në listën e biznesit ...

Lexo më shumë

Sitet e Listimit të Biznesit në SHBA 2020

Faqet lokale të listimit janë të rëndësishme për të marrë cilësi të mirë të lidhjeve të pasme dhe për të çuar trafikun në një faqe interneti biznesi. Pasja e informacionit tuaj të biznesit në këto uebfaqe të njohura përmirëson shumë optimizimin e motorit të kërkimit. Ju duhet të krijoni profilin tuaj të biznesit atje dhe të bëni diçka për të rritur ...

Lexo më shumë