Најчесто поставувани прашања

Никогаш не сум чул за вас момци, кој сте во светот?

Мило ми е што конечно ќе го запознаеме! Niche Online Traffic е сертифициран снабдувач на сообраќај на веб-страници, кој нуди 100% вистински посетители на човекот на своите клиенти. Компанијата работи со нивната доверлива мрежа на партнери која обезбедува квалитетен човечки сообраќај и гарантира дека секоја кампања е приоритетна. Нашиот тим вработува врвен талент, вклучително и лица кои работеле со најголеми имиња во технологијата и рекламирањето.

Дали момците прифаќате порно / секс играчки / коцкање / кликање?

Ние апсолутно правиме. Овозможуваме сообраќај на возрасни за последните 10 години.

Зошто се сметате себеси за најдобар избор за рекламирање?

Со 16 години искуство во рекламирање преку Интернет и дигитален маркетинг, Niche Online Traffic е местото каде илјадници онлајн компании, развивачи на мобилни телефони и здружени маркетинг реклами одат за да се здобијат со води и да ја зајакнат продажбата преку платен сообраќај. Всушност, компанијата работи една од најголемите сообраќајни мрежи во светот, генерирајќи над 100 милиони импресии и 50 милиони уникатни посетители секој ден!

Ние не само што даваме сообраќај. Ние испорачуваме нишан, насочен сообраќај кој има најголеми шанси за конверзија.

Дали ќе добијам насочен сообраќај?

Да, ќе добиете сообраќај насочен кон ласер! Откако ќе се обработи вашето барање, вашата веб-страница ќе ја посети и оценува стручен техничар за секоја кампања. Ова ни овозможува да го насочиме вистинскиот вид сообраќај кон него. Имаме истечен домен во повеќе категории 1,000 за кои можете да изберете, па без оглед во која ниша индустрија сте, вие можете да бидете сигурни дека ќе можеме да ви овозможиме сообраќај што е насочен, така што само ќе ги заинтересирате посетителите Продуктот.

Кој е твојот ТАТ?

Времето за обработка трае 3-4 дена. Ако е подолго од 4 дена и не сте виделе нови посетители, испратете ја е-пошта до нашата поддршка на клиенти, и веднаш ќе го разгледаме прашањето.

Како да следам?

Ние ви доставуваме врска во живо за јавно следење. Малку е воспоставено со години и јавно, така што сè е транспарентно.

Дали сум загарантирана продажба?

Ние не гарантираме продажба. Никој не може - не Фејсбук, не Гугл, Не Линдин итн.

Сепак, нашите клиенти забележаа дека нивната продажба се зголемува за колку што е неверојатен 800%, а мнозинството клиенти профитираа многу од нашата услуга.

Како што рече, има многу надворешни фактори кои можат да влијаат врз перформансите, како што е количината нарачана сообраќај, естетиката на вашата веб-страница, искуството на корисниците на вашата веб-страница итн.

Адсенс и Филијалата е безбедна?

100% Ние сервисираме тони такви клиенти.

Дали сообраќајот може да биде специфичен за земја?

Да. Во нашата база на податоци ги имаме буквално сите нивоа на Ниво 1 и Ниво на 2.

Може ли да ја променам URL-то или да направам други промени за време на кампањата?

Откако вашата кампања ќе биде обработена, немате дозвола да ја менувате вашата URL-адреса или да направите други промени. Ве молиме, направете нова нарачка доколку ви треба кампања за нова URL-адреса.

Дали е сообраќајот што го обезбедувате? Или генерирате сообраќај со помош на СПАМ или други бескрупулозни техники?

Сообраќајот што го доставуваме е легитимен. Никогаш не испраќаме масовни е-пошта или објавуваме до новинските групи. Ние не користиме лажни или неетички техники за да испорачаме сообраќај на веб-страниците на нашите клиенти! Уверете се, целиот сообраќај што го испраќаме е 100% реален и доаѓа од оригинални корисници на веб-страница.

Што ми треба за да започнам?

URL-то на вашата веб-страница, неколку клучни зборови и нишата. 'Llе се грижиме за сè друго

Дали морам да создадам или создадам маркетинг материјал?

Ништо воопшто. Ние се справиме со сè друго.

Кои се термините за таргетирање?

По земја, групни и клучни зборови.

Дали сите посетители стигнуваат до веб-страницата во исто време кога насочувате целен сообраќај?

Не, тие доаѓаат органски.

Може ли да имам повеќе УРЛ-адреси за кампања?

Еден по пакет. Нема промени откако започна кампањата.

Колку посетители можете да доставувате дневно?

Испорачуваме над 4 милиони уникатни посетители дневно преку нашата мрежа со 70% од тоа да биде сообраќај од Соединетите Држави, Велика Британија, Канада, Австралија, Франција, Италија, Шпанија и др. Доколку ви треба многу сообраќај, можеме да ви овозможиме.

Дали вашиот сообраќај се рециклира?

Не, секоја кампања е свежа кампања и гарантираме дека нема дупликати IP-адреси.

Може ли да поделам УРЛ-адреси за еден пакет?

Не, една URL само за еден пакет и не можете да ја промените кога започна кампањата.